معرفی بهترین مترجم آنلاین (فارسی به انگلیسی، ترکی استانبولی، عربی، چینی و …)
برای اینکه بتوانیم با جهان بیرون بهترین ارتباط را داشته باشیم، نیاز داریم تا زبانهای دیگری به غیر از زبان مادری را بلد باشیم. انگلیسی زبان بین المللی است که از گذشته تا به امروز همیشه مردم دنیا درگیر یادگیری و پیدا کردن بهترین روشها برای برقراری ارتباط با آن بودهاند؛ اما این روزها زبانهای قدرتمند دیگری هم هستند که برای ارتباط با یک سری کشورها باید آنها را بلد باشید. اگر شما هم به دنبال بهترین دیکشنری انگلیسی به فارسی آنلاین و برعکس هستید یا حتی نیاز به مترجم زبان چینی و زبانهای رایج دیگری مانند مترجم آنلاین ترکی استانبولی هستید،
بهترین دیکشنری آنلاین، آشنایی با بهترین مترجم آنلاین 2022 و 2023 (تمامی زبانها)
برنامهها و اپلیکیشنهای زیادی هستند که به ما کمک میکنند تا بتوانیم متون تخصصی و ساده را به زبانهای دیگری مخصوصا انگلیسی تبدیل کنیم. استفاده از برنامه مترجم آنلاین انگلیسی به فارسی سخت نیست و دسترسی به آن هم غیر ممکن نیست؛ کافیست تا برنامه را دانلود کنید یا از نسخه تحت وب آن استفاده کنید. در ادامه این بلاگ میخواهیم شما را با معروفترین و بهترین مترجم آنلاین متون که از زبانهای بسیاری پشتیبانی میکنند؛ آشنا کنیم.
گوگل ترنسلیت، بهترین ترجمه انگلیسی به فارسی و برعکس
اپلیکیشن گوگل ترنسلیت شناخته شدهترین مترجم آنلاین فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی است که استفاده از آن نیازی به پرداخت پول یا خرید اشتراک ندارد. برنامه Google Translate علاوهبر زبان فارسی که برای ما ایرانیها اهمیت دارد؛ از بیش از 100 زبان دیگر هم پشتیبانی میکند و یکی از جامعترین برنامهها حساب میشود. برای استفاده از بهترین دیکشنری آنلاین گوگل میتوانید از 2 روش نصب اپلیکیشن روی گوشی موبایل یا استفاده از نسخه تحت وب برای تمام دستگاهها استفاده کنید. هنگام استفاده از گوگل ترنسلیت میتوانید از قابلیت میکروفون و دوربین آن هم برای ترجمه عکس و صوت استفاده کنید که از بزرگترین مزیتهای گوگل ترنسلیت محسوب میشوند.
مزیت استفاده از گوگل ترنسلیت
- ترجمه بیشتر از 100 زبان
- امکان ترجمه در حالت صوتی
- امکان اشتراک گذاری ترجمه و کپی کردن متن
- استفاده رایگان
- دارای نسخه تحت وب و اپلیکیشن
- بهترین مترجم آنلاین با دوربین
معایب استفاده از گوگل ترنسلیت
- گاهی دارای غلط گرامری است
- همواره ترجمه ارائه شده دارای مفهوم مشخص و اصطلاحهای صحیح نیست
- در نبود اینترنت کار نمیکند
- در پاراگرافهای بلند نمیتواند معنای درستی از متن را به مخاطب ارائه دهد
منبع: technolife